COMFORT IP - den perfekte vej til et smart hjem

Inteliggent varmestyring giver maksimal komfort
 

Intelligent forbindelse

SmartHomes bliver efterspurgt mere og mere, fordi effektivitet, sikkerhed og komfort alle er emner, som folk lægger stor vægt på. Engang var SmartHomes noget, der kun var tilgængeligt for en lille del af befolkningen, men takket være skyen kan alle nu potentielt nyde godt af den intelligente, smarte teknologi.
 
Den intelligente forbindelse mellem enheder åbner op for en masse muligheder i smarte hjem, som imødekommer ønsket om en lavere el-regning, mere komfort og sikkerhed.

For eksempel kan sensorer på vinduerne kobles op til dit gulvvarmesystem, så dette automatisk slår fra, når vinduet åbnes. Sensorerne giver også besked om indbrud, hvis der ikke er nogen hjemme. Alle enhederne kan nemt styres fra din smartphone enten via dit eget netværk i hjemmet eller via wi-fi på farten.
 
Denne løsning til dit indeklima er den perfekte vej til et SmartHome. Systemet regulerer og overvåger alle dine varmesystemer uden besvær. Et bredt udvalg af komponenter sikrer dig samtidig mod indbrud, så du kan føle dig tryg, selv når du ikke er hjemme.
 

Klar til samarbejde med skyen

Takket være den nye version af IPv6-internetprotokollen kan alle enheder i IP-serien samarbejde med skyen. Ved brug af det trådløse, internetbaserede IP system, kan et stort udvalg i tilbehør også integreres i COMFORT IP-gulvvarmesystemet, hvilket gør gulvvarmesystemet fremtidssikret!
 
Se mere på www.pettinaroli.dk
Send forespørgsel vedr. produkt: Smart hjem

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt vores VVS-installatør, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til enten Thomas eller Ivan, eller få os til at ringe dig op til en snak om en eventuel VVS-opgave.

Udfyld dit telefonnummer øverst til højre i formularen eller ring til os med en af numrene herunder eller e-mail: ivan.nielsen@pc.dk​ hvis du vil høre mere om for eksempel VVS i København på Østerbro og Frederiksberg.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Med Ivan & Thomas Nielsen’s VVS & Entreprenørfirma ApS får du en kvalitetsbevidst samarbejdspartner med et højt serviceniveau.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ivan.nielsen@pc.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Ivan & Thomas Nielsens VVS- & Entreprenørfirma ApS

CVR​: 26787009

Amagerbrogade 161, 2.th., 2300 København S​

Klik her for rutevejledning