Ejendomsservice​

Ejendomsservice​ med døgnvagt

Med vores tværfaglige baggrunde – vi har både VVS’ere og tømrere i vores medarbejderstab – står vi klar til at tilbyde alsidig ejendomsservice til jer.

Fast serviceordning

Hos Ivan & Thomas Nielsen’s VVS & Entreprenørfirma ApS tilbyder vi en fast ordning på ejendomsservice. 

På denne måde kan vi komme ud til jer og servicere jeres varmesystemer og lignende, uden at I behøver at holde øje med, hvornår det er tid til ejendomsservice. Det kan vi stå for.

Vi står også gerne til rådighed som jeres faste kontakt, når der opstår akutte tilfælde af ejendomsservice, hvor I har behov for en VVS’er til at tage hånd om problemet.

Kontakt os for ejendomsservice

Vi står naturligvis klar ved telefonen, så vi kan tage en snak med dig om jeres specifikke behov for ejendomsservice i opgangen eller boligforeningen.​

Døgnvagt fra København S

​Thomas og Ivan står klar ved telefonen ved nødsituationer i forbindelse med ejendomsservice.

Ring på et af følgende numre, hvis du står i en nødsituation, har brug for yderligere oplysninger om ejendomsservice eller ønsker at indgå en aftale.

Ring 20 77 64 40 eller 22 76 90 49. eller på e-mail: ivan.nielsen@pc.dk​. for ejendomsservice i København på Østerbro Amager og Frederiksberg.​

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt vores VVS-installatør, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til enten Thomas eller Ivan, eller få os til at ringe dig op til en snak om en eventuel VVS-opgave.

Udfyld dit telefonnummer øverst til højre i formularen eller ring til os med en af numrene herunder eller e-mail: ivan.nielsen@pc.dk​ hvis du vil høre mere om for eksempel VVS i København på Østerbro og Frederiksberg.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Med Ivan & Thomas Nielsen’s VVS & Entreprenørfirma ApS får du en kvalitetsbevidst samarbejdspartner med et højt serviceniveau.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ivan.nielsen@pc.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Ivan & Thomas Nielsens VVS- & Entreprenørfirma ApS

CVR​: 26787009

Amagerbrogade 161, 2.th., 2300 København S​

Klik her for rutevejledning