badeværelse

Renovering af badeværelse

Står du et sted i nærheden af Frederiksberg, Østerbro eller Amager i København og mangler en kompetent samarbejdspartner til at stå for din renovering af badeværelse?

- så står vi hos Ivan & Thomas Nielsen’s VVS & Entreprenørfirma ApS klar til at varetage opgaven.

Total eller mindre renovering

Vi tilbyder kvalitet fra inderst til yderst og tages gerne med på råd om renovering af badeværelse. Vi har mangeårig erfaring med renoveringsarbejde og samarbejder med andre faggrupper såsom murere og elektrikere, så vi på denne måde kan stå for total renovering af badeværelse, hvis det er det, du ønsker.

Tilbud på renovering af badeværelse

Vi kan sagtens forstå, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave med renovering af badeværelse, derfor står vi naturligvis klar til at komme ud og se nærmere på arbejdet, der skal udføres

Kontakt os i dag

​Kontakt os ved at ringe til Thomas på telefon 20 77 64 40 eller til Ivan på telefon 22 76 90 49 eller på e-mail: ivan.nielsen@pc.dk​.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt vores VVS-installatør, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til enten Thomas eller Ivan, eller få os til at ringe dig op til en snak om en eventuel VVS-opgave.

Udfyld dit telefonnummer øverst til højre i formularen eller ring til os med en af numrene herunder eller e-mail: ivan.nielsen@pc.dk​ hvis du vil høre mere om for eksempel VVS i København på Østerbro og Frederiksberg.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Med Ivan & Thomas Nielsen’s VVS & Entreprenørfirma ApS får du en kvalitetsbevidst samarbejdspartner med et højt serviceniveau.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ivan.nielsen@pc.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Ivan & Thomas Nielsens VVS- & Entreprenørfirma ApS

CVR​: 26787009

Amagerbrogade 161, 2.th., 2300 København S​

Klik her for rutevejledning