Varmepumper fra CTC
- Miljøvenlig varme til dit hus

En moderne, højeffektiv varmepumpe er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen. Med et minimalt forbrug af strøm udnytter varmepumpen den varme, som altid findes i luften og i jorden. Det betyder at der er penge at spare på varmeregningen, og at du er med til at skubbe miljøet i den rigtige retning.
 
Til private boliger forhandler Gastech-Energi de internationalt anerkendte varmepumper (jordvarme og luft til vand) fra svenske CTC, der har over 30 års erfaring med udvikling af varmepumper.
 
Fordelene ved en varmepumpe
Uanset om du vælger en løsning med jordvarme eller luft til vand er der store fordele at hente; både på varmekomforten i boligen og for din boligøkonomi - samtidig med at du skåner miljøet.

  • Spar op til 60% på varmeregningen  
  • En meget miljøvenlig løsning  
  • Bedre energiklassificering af boligen 
  • Stabil varmekilde året rundt 
  • Driftssikker automatik, ingen daglig pasning 
  • Enkel installation i boligen 
  • Kan tilsluttes eksisterende radiator-/gulvvarmesystem 
  • Mulighed for tilskud til udskiftningen af gammelt varmeanlæg.  
 
Spar mange penge på varmeregningen med en varmepumpe
Beregn hvor meget du sparer ved at skifte til varmepumpe. Klik her
 
Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?
Varmepumper fås i to varianter. En jordvarmevarmepumpe der fungerer ved at du får lagt et rørsystem ned i haven og at jorden varmer vandet i rørene op. En luft til vand varmepumpe står i din have og trækker varmen ud af luften og fører det ind i dit hus.
 
 
Tilskudsordninger og el-rabat til varmepumper
Der findes forskellige tilskudsordninger, hvis du udskifter et bestående varmeanlæg. Lige nu kan du få et ekstra energispare-tilskud på op til 9.000 kr. kontant til udskiftning af dit gamle varmeanlæg. Beløbets størrelse afhænger af den nuværende opvarmningsform.
 
Samtidig får du mulighed for en reduktion i elafgiften på 0,52 kr. pr. kWh. Det bliver hurtigt til 3.000-4.000 kr. yderligere i årlig besparelse.
 
 
 
Send forespørgsel vedr. produkt: Gastech-Energi

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt vores VVS-installatør, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til enten Thomas eller Ivan, eller få os til at ringe dig op til en snak om en eventuel VVS-opgave.

Udfyld dit telefonnummer øverst til højre i formularen eller ring til os med en af numrene herunder eller e-mail: ivan.nielsen@pc.dk​ hvis du vil høre mere om for eksempel VVS i København på Østerbro og Frederiksberg.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Med Ivan & Thomas Nielsen’s VVS & Entreprenørfirma ApS får du en kvalitetsbevidst samarbejdspartner med et højt serviceniveau.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ivan.nielsen@pc.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Ivan & Thomas Nielsens VVS- & Entreprenørfirma ApS

CVR​: 26787009

Amagerbrogade 161, 2.th., 2300 København S​

Klik her for rutevejledning