Den nye generation af Nilfisk centralstøvsugere er langt foran

Den nye generation af Nilfisk centralstøvsugere skiller sig virkelig ud og er langt foran konkurrenterne.
 
Nilfisk Supreme er den første støvsuger på markedet med denne teknologi, hvor støvsugerenheden og slangen arbejder sammen trådløse. Det giver endnu flere fordele end med de allerede eksisterende Nilfisk centralstøvsugere.

For det første skal der ikke længere trækkes ledninger, og det letter installationen af centralstøvsugeren i hjemmet. For det andet er vægten af den 9 meter lange støvsugerslange nu helt nede på 1,8 kg, fordi der ikke længere er metalledere i slangen. Det gør slangen endnu mere fleksibel, og hvis der eksempelvis ikke er behov for en slange på 9 meter i hjemmet, kan den let afkortes op til ønsket længde.
Den trådløse transmission har desuden den fantastiske egenskab, at den giver mulighed for tovejskommunikation mellem støvsugerenhed og bruger. Når centralstøvsugeren er tilsluttet, tændes støvsugeren på sugeenheden, hvorefter forbindelsen til slangen etableres, så snart slangen sættes i sugekontakten. På samme måde frakobles forbindelsen, når slangen fjernes fra sugekontakten igen.

Med en trådløs centralstøvsuger kan alle funktioner - tænd/sluk, sugestyrke, status for støvsugerposen o.s.v. - styres og kontrolleres direkte via displayet på rørbøjningen. Dette afhænger dog af, hvilken type håndtag man vælger. Nilfisk tilbyder flere forskellige håndtag, hvoraf to har tovejskommunikation, et har lysdioder, og et har LCD display
Let at installere - selv i eksisterende boliger
 
Placering af sugeenhed
Sugeenheden kan placeres hvor som helst i huset, og den skal blot tilses et par gange om året, når beholderen skal tømmes.

Obs! Sugeenhedens udluftningsrist kan med fordel monteres i en ydervæg.
 
 
 
 1. I garagen 
   
 2. På loftet  
   
 3. I et skab  
   
 4. I kælderen
Rørsystemet
Det er altid muligt at udføre afdækkede og diskrete installationer, idet rørsystemet til centralstøvsugeren kan placeres mange forskellige steder i huset:
 
 • På loftet  
 • I tagudhænget  
 • I et højt skab  
 • I køkken/sokkel  
 • I kælderloftet  
 • I et panel, en skunk eller en gammel skorsten 
Tilslutning af systemet
Alle rør samles hurtigt og effektivt ved hjælp af en speciel lim, der danner en stærk og lufttæt forsegling, næsten som en svejsning. Skruer er kun nødvendige til montering af sugekontaker.
 
Gensidigt kompatible
Alle slangehåndtag er udformet med det bedste inden for ergonomi, kvalitet og design.
 
Uanset hvilken sugeenhed og hvilket håndtag man vælger, er alle Nilfisk centralstøvsugere gensidigt kompatible, så man kan mixe produkterne, som man ønsker. Det betyder, at man kan foretage tilkøb af tilbehørsdele og opgradere sin centralstøvsuger, når som helst man måtte ønske det.

Med en trådløs centralstøvsuger kan alle funktioner - tænd/sluk, sugestyrke, status for støvsugerposen o.s.v. - styres og kontrolleres direkte via displayet på rørbøjningen. Dette afhænger dog af, hvilken type håndtag man vælger. Nilfisk tilbyder flere forskellige håndtag, hvoraf to har tovejskommunikation, et har lysdioder, og et har LCD-display.
Service og kvalitet
Med en Nilfisk centralstøvsuger er du sikret den bedst mulige kvalitet. Alle produkter er testet til mange års holdbarhed, og for at give den bedst mulige service, yder Nilfisk 5 års motorgaranti på alle centralstøvsugere. Og det er ikke kun støvsugerenheden der er testet, og af bedste kvalitet. Som eksempel kan nævnes, at hjulene på Nilfisk kombimundstykket er testet til mindst 500 km.

Send forespørgsel vedr. produkt: Fakta om centralstøvsugeren

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt vores VVS-installatør, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til enten Thomas eller Ivan, eller få os til at ringe dig op til en snak om en eventuel VVS-opgave.

Udfyld dit telefonnummer øverst til højre i formularen eller ring til os med en af numrene herunder eller e-mail: ivan.nielsen@pc.dk​ hvis du vil høre mere om for eksempel VVS i København på Østerbro og Frederiksberg.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Med Ivan & Thomas Nielsen’s VVS & Entreprenørfirma ApS får du en kvalitetsbevidst samarbejdspartner med et højt serviceniveau.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ivan.nielsen@pc.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Ivan & Thomas Nielsens VVS- & Entreprenørfirma ApS

CVR​: 26787009

Amagerbrogade 161, 2.th., 2300 København S​

Klik her for rutevejledning