Rainline Ståltagrender

Et hus er ikke bare et hus, det er en base for dem, der bor der, og derfor skal det føles “rigtigt”. Et hus skal både være flot at se på og bygget af gode materialer, der giver tryghed. Med Lindab Rainline kan du være sikker på, at det flotte resultat holder år efter år.

Derfor vælges Lindab Rainline ståltagrender:
 
  • Markedets stærkeste tagrende  
  • Passer til alle byggerier  
  • Let at montere i al slags vejr  
  • Komplet tagrendesystem  
  • Flere års garanti  
Markedets stærkeste tagrende

Kernen er varmgalvaniseret stål, det stærkeste materiale inden for tagrender. Belagt med HBP Topcoat, som er stærkere end nogen anden overflade-behandling. Derfor tåler Lindab Rainline stød og belastningen fra stigen, når du skal op på taget.
 

Passer til alle byggerier

Lindab Rainline kan anvendes til alle byggeopgaver – både til private boliger, industri og landbrug. Tagrenden har stålets styrke og den stærke overflade-behandling sikrer, at det flotte udseende bevares år efter år. Den bedste tagrendeløsning til alle byggerier.
 

Send forespørgsel vedr. produkt: Lindab

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt vores VVS-installatør, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Ring til enten Thomas eller Ivan, eller få os til at ringe dig op til en snak om en eventuel VVS-opgave.

Udfyld dit telefonnummer øverst til højre i formularen eller ring til os med en af numrene herunder eller e-mail: ivan.nielsen@pc.dk​ hvis du vil høre mere om for eksempel VVS i København på Østerbro og Frederiksberg.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Med Ivan & Thomas Nielsen’s VVS & Entreprenørfirma ApS får du en kvalitetsbevidst samarbejdspartner med et højt serviceniveau.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ivan.nielsen@pc.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Ivan & Thomas Nielsens VVS- & Entreprenørfirma ApS

CVR​: 26787009

Amagerbrogade 161, 2.th., 2300 København S​

Klik her for rutevejledning